Blijvit aanpak

BlijVit aanpak

Voor werkgever

Wil je ook die gezonde en aantrekkelijke werkgever zijn? Haal het beste uit je werknemers door aandacht te hebben voor de gezondheid en leefstijl van je werknemers. Creëer een prettige werksfeer waarbij je elkaar aanmoedigt om gezond te leven en te werken. BlijVit helpt je om een gezonde, inspirerende en productieve werkomgeving te creëren waarin je werknemers met plezier werken.

BlijVit is in te zetten als adviseur, projectleider, en onderzoeker om een duurzame werkomgeving te creëren. Ook is BlijVit inzetbaar voor het geven van inspiratiesessies aan leidinggevenden en medewerkers.

Wil je meer weten? Neem dan even contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Voor werknemer

Ben je werkzaam bij een bedrijf en vind je dat jouw werkgever meer aandacht mag hebben voor vitaliteit en een gezonde leefstijl van werknemers? Dan kan Blijvit jou helpen om jouw werkgever hiervan bewust te maken. BlijVit biedt inspiratiesessies aan leidinggevenden en medewerkers over gezond eten, voldoende bewegen en hoe je ontspannen kunt werken.

Wil je meer weten wat ik voor jou als werknemer en het bedrijf waar je werkt kan betekenen? Neem dan even contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.