Inspiratiesessies

Inspireren

Bij jou op locatie (incompany)

Ben je op zoek naar iemand die jouw collega’s en relaties meer kan vertellen over vitaliteit en een gezonde leefstijl? Ik bied diverse incompany inspiratiesessies aan. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden.

Workshop

Feiten en fabels van gezonde voeding

In deze inspiratiesessie ga ik in op gezond eten. Wat is nu eigenlijk gezond en wat is ongezond eten? Hoe voorkom je suikerdips gedurende de werkdag? Hoe draagt beweging bij aan je energie level? Ik laat de deelnemers op een interactieve manier kennismaken met gezonde voedingsmiddelen en bewegingsmethoden. Ook krijgen deelnemers inzicht in hun eigen voedingspatroon. Ze worden zich bewust van eetpatronen die in de jaren er in zijn geslopen. Alle informatie die ik geef is wetenschappelijk onderbouwd.

Duur: 1,5 uur

Aantal: 15-20 deelnemers

Interesse? Neem contact met me op

Workshop

Ontspannen werken, hoe doe je dat?

Je kent het wel de ene vergadering naar het andere overleg. De lijst met alle dingen die je nog moet doen wordt steeds langer. Maar hoe zorg je er nu voor dat je ontspannen blijft werken? In de deze inspiratiesessie geef ik tips over hoe je ontspannen blijft? Hoe beweging tussen alle vergaderingen kan helpen? Hoe je prioriteiten maakt in de overvolle agenda? Dat gezond eten helpt om het vol te kunnen blijven houden. Alle informatie die ik geef is wetenschappelijk onderbouwd.

Duur: 1,5 uur

Aantal: 15-20 deelnemers

Interesse: Neem contact met me op

Inspireren en activeren

Gezonde voeding en voldoende beweging

In deze workshop ga ik in op gezond eten. Wat is nu eigenlijk gezond en wat is ongezond eten? Ik laat de deelnemers op een interactieve manier kennismaken met gezonde voedingsmiddelen. Ook krijgen deelnemers inzicht in hun eigen voedingspatroon. Ze worden zich bewust van eetpatronen die in de jaren er in zijn geslopen. Deze sessie inspireert niet alleen maar activeert ook de deelnemers. Hierbij is het belangrijk dat deelnemers zelf ook aan de slag gaan met dit thema.

Deze sessie kan een aanvulling of verdieping zijn op de inspiratiesessie “met energie de werkdag door”.

Duur: 4 uur

Aantal: 15-20 deelnemers

Interesse: Neem contact met me op

Ervaringen van deelnemers

“De workshop heeft mij bewust gemaakt van mijn eigen verantwoordelijkheid en mijn eigen invloed op het zo fit mogelijk zijn en blijven in mijn werk- en privéleven. En aan het denken gezet, waardoor ik de volgende dag bijvoorbeeld meteen mijn boodschappenmandje heb aangepast”

–  Gabrielle –

“Lisa weet van de hoed en de rand en brengt haar enthousiasme over op de groep. Iedereen deed goed mee. Ze zet je echt aan het denken en al tijdens de training meteen in actie. Goeie aanzet om je mindset te veranderen en daar ook naar te gaan handelen!”

– Felice –

“Inspirerende workshop”

– Marion –

“Prettige workshop, vooral ook door de rustige presentatie en uitleg van Lisa”

– Anne-Marieke –